USB naar IIC SMBus I2C transfer board, gratis drive installatie, met lampje

Nieuw

€22.18

Op voorraad


zes of zeven item.
een, functie korte introductie
USB naar SMbus/I2C Adapter is een praktische en handige multi functie conversie board. door de host computer software, het is erg handig en heeft een SMBus of I2C apparaat interface communicatie. de tweede generatie Adpater USB2IIC voegt ook een configureerbare 48 M en een IO klok uitgangssignaal met een frequentie divisie coëfficiënt 1 ~ 256.
twee, SMBus en I2C concepten
I2C bus is ontwikkeld door PHILIPS twee draad seriële bus, gebruikt naar de microcontroller en zijn randapparatuur. Is een soort bus standaard, die is wijd in de veld van micro-elektronische communicatie controle. het een speciale vorm van synchrone communicatie die de voordelen van minder interface lijn, eenvoudiger controle modus, minder verpakking vorm en hogere communicatie snelheid.
SMBus is de afkorting van Management Bus Systeem, die was voorgestelde door Intel in 1995, die wordt toegepast het lage tarief communicatie in mobiele PC en desktop PC systemen. het is voornamelijk via een goedkope en krachtige bus (bestaande uit twee lijnen), het apparaat op het moederbord en verzamelen de bijbehorende informatie.

Tags: Goedkoop USB naar IIC SMBus I2C transfer board, gratis drive installatie, met lampje, Hoge Kwaliteit USB naar IIC SMBus I2C transfer board, gratis drive installatie, met lampje, Chinese Airconditioner Onderdelen Leveranciers

Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 0.5kg (1.10lb.)
Afmeting Pakket 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Type Air Conditioner Parts

Schrijf uw recensie

USB naar IIC SMBus I2C transfer board, gratis drive installatie, met lampje

USB naar IIC SMBus I2C transfer board, gratis drive installatie, met lampje

zes of zeven item. een, functie korte introductie USB naar SMbus/I2C Adapter is een praktische en handige multi functie conversie board. door de host computer software, het is erg handig en heeft een SMBus of I2C apparaat interface communicatie.

Gerelateerde producten